Graaf Florisweg 71-1 - 2805 AH Gouda - tel 0182 528677

 

De nieuwe najaars make-up is weer binnen!

Op zaterdag 17 oktober tussen 10.00 en 13.00 uur kan je jezelf gratis laten opmaken met de nieuwe make-up kleuren. Het is verstandig om van te voren een afspraak te maken zodat wij zeker weten dat we alle tijd voor je hebben.

Aanbiedingen.

De herfst is in zicht en we moeten weer wennen aan een ander seizoen en andere temperaturen. Ook onze huid heeft vaak weer even tijd nodig om zich aan te passen. Natuurlijk willen wij jouw huid daar graag bij helpen met onze aangepaste producten en behandelingen. In de maanden september en oktober willen we je daarom de volgende behandelingen voor een speciale prijs aanbieden:

De (wegens geweldig resultaat) jaarlijks terugkerende Deep Moist Treatment (70 min). Tijdens de zomer heeft je huid veel te lijden onder invloed van de zon. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van 3 ampullen, een oogmasker en de lipverzorging, om de huid optimaal in conditie te brengen.  Natuurlijk wil je ook thuis verder kunnen gaan met de opbouw van een vochtdepot van de huid en kan je kiezen uit één van de volgende 3 mogelijkheden.

  • incl. 21 ampullen (hydro fluid, multi-aktiv en de collageen fluids) voor  € 123,-
  • incl.  7 ampullen (hydro fluid) voor € 85,-
  • incl.  3 ampullen (hydro fluid) voor € 76,-

Iedereen die,  in deze drukke feestelijke tijd, liever een verstevigende behandeling van 70 minuten wil ondergaan, kan kiezen voor de: Collagen Booster Treatment (70 min) voor € 75,-. Bij deze behandeling wordt extra aandacht gegeven aan het verstevigen van de huid d.m.v. ampullen en massage. De behandeling wordt dan ook afgesloten met een liftend masker.

En als klap op de vuurpijl willen we je kennis laten maken met de zeer luxe HSR-serie.

HET antwoord op het ouder worden van de huid. De vroegere HSR Lifting werd geperfectioneerd met het HSR Lifting Integral Complex, zodat ze nu de perfecte combinatie biedt voor een algehele lifting behandeling. De huid ziet er duidelijk strakker uit en de contouren worden gladder. Dankzij deze vernieuwde HSR Lifting biedt je de symptomen van het ouder worden het hoofd.

Omdat de maanden November en December in het teken van feest staan bieden wij deze luxe HSR-serie behandeling van 90 minuten aan van € 120,- voor € 100,-. De behandeling bestaat o.a. uit een langwerkende diepe reiniging, speciale massage gericht op een diepe ontspanning van de spieren en een intensieve ontstuwing en ontgifting van het weefsel. Ook het decolleté vergeten we bij deze behandeling niet! 

Productaanbieding:

Bij aankoop van een HSR lifting product ontvang je nu gratis 15 ml HSR lifting cream t.w.v. € 32,50.

 

Met vriendelijke groet,

het team van Schoonheidssalon Aphrodite